پروپوزال روانشناسی با موضوع طرحواره درمانی و سبک های دلبستگی

-------

پروپوزال روانشناسی با موضوع طرحواره درمانی و سبک های دلبستگی
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 27
حجم فایل: 80
قیمت: 70310 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 27 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
2
به نام خدا
پروپوزال روانشناسی با موضوع طرحواره درمانی و سبک های دلبستگی
موضوع:
مقایسه سبکهای دلبستگی، مهارتهای مقابلهای، طرحوارههای ناسازگار اولیه و تابآوری درافراد مبتلا به سوء مصرف مواد با افراد غیر مبتلا
بیان مسأله
بدون تردید مصرف مواد مخدر یکی از بزرگترین معضلات اجتماعی جوامع کنونی محسوب میشود و کمتر کشوری را در جهان میتوان یافت که از آسیبها و معضلات آن درامان باشد. مصرف مواد مخدر ازآن حیث اهمیت زیادی مییابد که در عین حال که خود آن زاییده برخی معضلات دیگر جهان معاصر همانند بحرانهای فکری و معنوی، پوچگرایی، لذت جویی افراطی، شکستن حریم های اخلاق و ... محسوب میشود، میتواند زمینه ساز عامل بسیاری دیگر از مشکلات و آسیبهای فردی و اجتماعی نیز به شمار رود چنان که در انگلستان50٪ سرقت ها و در آمریکا50٪ قتلها با مواد مخدر ارتباط مییابند و متلاشی شدن کانون خانوادهها و بسیاری دیگر از مشکلات را باید از نتایج این مواد محسوب نمود (موسوی، 1388).
سوء مصرف و اعتیاد به مواد تغییر دهنده خلق و رفتار، یکی از بارزترین آسیبهای روانی و اجتماعی است که به راحتی میتواند بنیان زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی یک کشور را سست کند و پویایی های انسانی آن را به مخاطره اندازد و امکانات مادی و معنوی آن را تباه سازد. سوء مصرف مواد و وابستگی و اعتیاد به آن اختلالی پیچیده است که با علل و آثار زیستی، روانی، اجتماعی و معنوی همراه است. در هم پیچیدگی عوامل زیستی، روانی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی این گرفتاری و معضل را به یکی از پیچیده ترین مشکلات فردی، خانوادگی و اجتماعی تبدیل کرده است. امروزه اعتیاد یک مشکل سلامتی و بهداشت عمومی در سر تا سر جهان و در تمام کشورها محسوب میشود(زرین کلک،1388).
یکی از برجسته ترین مفاهیم روانشناسی معاصر، مفهوم دلبستگی است (محمدی،1389).دلبستگی یک رابطه عاطفی قوی است که فرد را به یک دوست صمیمی متصل میکند(برک،2006، ترجمه سید محمدی،1388).
بالبی (1969، 1973، 1980)، مطرح میکند که نیاز دلبستگی، یک نیاز نخستین است که از هیچ نیاز دیگری مشتق نشده است و نیازی اساسی برای تحول شخصیت است و مبتنی بر این امر است که پیوندهای هیجانی نخستینی که بین مادر و کودک در قالب مدلهای ذهنی درونسازی میشوند به گستره وسیع روابط بین شخصی کودک در آینده تعمیم می

- ۱۰ بازديد
- ۰ نظر