سه شنبه ۰۲ اردیبهشت ۰۴

پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور

پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور

دانلود پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپوردانلود پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور پروپوزالشناختوبررسیوضعیترسوبگذاریدرسدشهیدعباسپورپروپوزال

-------

پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور
پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 13
حجم فایل: 26
قیمت: 73190 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 13 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

2
‏5. بیان مساله (تشریح ابعاد، حدود مساله، معرفی دقیق مساله، بیان جنبه های مجهول و مبهم و متغیرهای مربوط به پرسش های تحقیق، منظور تحقیق)
‏احداث سد روی یک رودخانه اثرات مهمی بر جریان آب و رسوب آن داشته و باعث تغییرات درازمدت مورفولوژیکی در رودخانه می گردد. تجمع رسوبات در پشت سدها موجب کاهش ظرفیت ذخیره و در نتیجه محدود شدن عمر مفید آنها می شود (موسوی و همکاران، 1385). ‏بر اساس گزارش کم‏ی‏ته‏ ب‏ی‏ن‏ الملل‏ی‏ سدها‏ی‏ بزرگ‏ (ICOLD‏) ‏ب‏ی‏ش‏ از 40000 سد بزرگ وجود دارد که در مجموع ظرف‏ی‏ت‏ ذخ‏ی‏ره‏ ساز‏ی‏ آب ا‏ی‏ن‏ ‏سدها در حدود 7000 ک‏ی‏لومتر‏ مکعب تخم‏ی‏ن‏ زده م‏ی ‏شود‏. در اثر رسوبگذار‏ی‏ سالانه به طور متوسط ‏5/0‏ تا 1 درصد ظرف‏ی‏ت‏ سدها معادل 45 ک‏ی‏لومتر‏ مکعب م‏ی‏ باشد،کاسته م‏ی ‏شود‏ (خسروپور، 1388). ‏مجموع کل ظرف‏ی‏ت‏ سدها‏ی‏ مخزن‏ی‏ کشور در حدود‏ 005/0 ‏مجموع ظرف‏ی‏ت‏ مخزن‏ ‏ها‏ی‏ دن‏ی‏ا‏ م‏ی ‏باشد‏ و برداشت‏ ‏ها‏ی ‏ه‏ی‏دروگراف‏ی‏ از مخازن نشان م‏ی‏دهد‏ که به طور متوسط سال‏ی‏انه‏ در حدود‏ 75/0 ‏تا درصد ظرف‏ی‏ت‏ سدها‏ی‏ کشور تحت اثر رسوب گذار‏ی‏ از ب‏ی‏ن‏ م‏ی ‏رود‏ ‏که ا‏ی‏ن‏ مقدار معادل‏ 175 تا 250 ‏م‏ی‏ل‏ی‏ون‏ مترمکعب است‏ (Water Research Institude‏، 2000).
‏بررسی ها نشان می دهد که اکثر برآوردهای تقریبی متداول در دنیا که برای تخمین رسوبگذاری مخازن کشورمان در سنوات گذشته مورد استفاده قرار گرفته مقادیری کمتر از واقعیت را نشان داده اند. یکی‏ ‏از دلایل این موضوع علاوه بر اینکه ممکن است خطاهایی در اطلاعات اولیه وجود داشته ‏باشد، این است‏ که معادلات و روش‏ ‏های استفاده شده در نقاطی خارج از کشور و شرایطی متفاوت و بر اساس مطالعات میدانی خاص کالیبره شده اند‏ (رحمانیان و همکاران، 1386)‏. ‏بدین منظور از روش‏ ‏های تجربی و یا مدل های ریاضی بر مبنای اطلاعات آماری استفاده می شود.
‏از مهمترین روش های تجربی در بررسی رسویگذاری سدها می توان به ‏روش‏ های‏ تجرب‏ی‏ افزا‏ی‏ش‏ و کاهش سطح‏ اشاره داشت. ‏از ‏مدل های ریاضی و نرم افزاری ‏نیز می توان به HEC-2‏، HEC-6‏، GSTARS-2‏، MIKE11‏ و... اشاره کرد.

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 
  برای مشاهده توضیحات فایل  پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور  اینجا کلیک کنید برای دانلود فایل باکیفیت پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور روی دکمه زیر کلیک نمائید ✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول ✔️ دانلود پروپوزال شناخت و بررسی وضعیت رسوبگذاری در سد شهید عباسپور
۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.