پروپوزال عوامل موثر در ایجاد نظام بودجه ریزی عملیاتی در پارک فناوری پردیس

-------

پروپوزال عوامل موثر در ایجاد نظام بودجه ریزی عملیاتی در پارک فناوری پردیس
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 36
حجم فایل: 87
قیمت: 70310 تومان
بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 36 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
مقدمه
نظام بودجه ریزی یکی از خرده نظام های موجود در یک نظام اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به عنوان یک موجود زنده می باشد که وظیفه انتقال خون حیات بخش درآمدهای دولت به اجزای مختلف جامعه و اقتصاد را به عهده دارد. به همین دلیل هرگونه اختلال، گرفتگی و بیماری در این شریان کل پیکره کشور را با بحران مواجه می کند. نظام های سنتی بودجه ریزی تنها بدنبال کنترل این است که مبالغ بودجه "کجا" و "چگونه" هزینه می شود و در پی این نبوده است که این هزینه ها برای چه اهدافی انجام می شود. ساختار سنتی بودجه "کنترل" را تنها "کنترل" مقدار مصرف بودجه و فرایند هزینه آن قلمداد می کند. این ساختار هیچگونه شفافیتی در مورد رابطه میان "منابع" مصرف شده و "نتایج" بدست آمده از برنامه ها و سازمانها بدست نمی دهد و نیز اثربخشی برنامه ها را در ابهام فرو می برد. (صراف، 35:1386)
یکی از اقدامات اخیر در نظام بودجهای کشور حرکت به سمت بودجه عملیاتی می باشد . بودجه عملیاتی یکی از راهکارهای رایج در استانداردسازی فعالیتهای دولت، افزایش پاسخگویی و بهبود عملکرد آن در سطح دولتهای مختلف میباشد.
بودجهریزی عملیاتی به رویهها و مکانیزمهایی که در پی تقویت رابطه بین بودجه مصرف شده در مؤسسات دولتی و نتایج یا ستادههای آنها از طریق استفاده از اطلاعات عملکرد رسمی در تخصیص منابع میباشد، اطلاق میگردد.
بودجهریزی عملیاتی در یک شکل یا بیشتر، طرح مهمی در مدیریت پرداخت های دولت برای چندین دهه بوده است. در دهه 1990، موج جدیدی از اشتیاق به بودجهریزی عملیاتی در ملل پیشرفته مطرح گردیده و سپس در کشورهای درحال توسعه و در حال گذر پخش شد. طی این زمان بودجه

- ۹ بازديد
- ۰ نظر