پروپوزال بررسی تأثیر انعطاف پذیری منابع انسانی بر نوآوری سازمانی با در نظرگرفتن نقش میانجی فرهنگ ساز
پروپوزال بررسی تأثیر انعطاف پذیری منابع انسانی بر نوآوری سازمانی با در نظرگرفتن نقش میانجی فرهنگ ساز

-------

پروپوزال بررسی تأثیر انعطاف پذیری منابع انسانی بر نوآوری سازمانی با در نظرگرفتن نقش میانجی فرهنگ ساز
فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: وورد
تعداد صفحات: 10
حجم فایل: 86
قیمت: 12432 تومان
بخشی از متن:
پروپوزال بررسی تأثیر انعطاف پذیری منابع انسانی بر نوآوری سازمانی با در نظرگرفتن نقش میانجی فرهنگ سازگاری
-1- مقدمه
سازمان¬ها در محیط رقابتی و غیرقابل پیش بینی امروزی، نیازمند سازگاری با محیط خود می¬باشند و انعطاف پذیری منابع انسانی به عنوان یکی از مهم¬ترین جنبه¬های انعطاف پذیری سازمانی بر سازگاری ویژگی¬های کارکنان نظیر: دانش، مهارت¬ها و رفتارها با شرایط محیطی در حال تغییر، متمرکز شده است ]96[.
بنابراین با توجه به اهمیت موضوع در این فصل در ابتدا به شرح و بیان مسئله پژوهشی پرداخته¬میشود تا مبانی لازم جهت توجیه چرایی انجام پژوهش حاضر فراهم¬آید. در ادامه اهداف پژوهش بیان میشود. سپس قلمرو پژوهش به لحاظ زمانی و مکانی معین میشود و روش مورد استفاده در پژوهش حاضر به اختصار توضیح داده میشود. در نهایت نیز به تعریف واژههای پژوهش پرداخته میشود تا مطالعه پژوهش حاضر به صورتی ساده و قابل فهم میسر شود. بنابراین هدف از این تحقیق بررسی تأثیر انعطاف¬پذیری منابع انسانی بر نوآوری سازمانی با در نظرگرفتن نقش میانجی فرهنگ سازگاری در شرکت هوآوی ایران می باشد. از سوی دیگر به بررسی نحوه مشارکت این متغیرها در مدل پرداخته¬می-شود.
1-2- بیان مسئله
نیروی انسانی، سرمایه اصلی سازمان¬های عصر نوین است. در حقیقت، بازدهی و بهره وری هر سازمان به رفتار و عملکرد نیروی انسانی آن سازمان وابسته است و کارکنان شاغل در سازمان¬ها، از جمله شاخص های سنجش میزان برتری سازمان¬ها نسبت به هم هستند ]30[.
از طرفی رقابت شدید بین سازمان ها و تغییرات فزاینده در محیط، سازمان ها را وادار به نوآوری مستمر در راستای دستیابی به اهدافشان می¬نماید. عامل اساسی برای افزایش توان نوآوری، رقابت¬پذیری و کسب مزیت¬رقابتی توسط سازمان¬ها، منابع انسانی می باشد. لذا دستیابی سازمان¬ها به اهداف متعالی نیازمند مهارت¬ها و رفتارهای بهینه نیروی انسانی و کارکردهای کارآمد مدیریت منابع انسانی می¬باشد که تحقق این شروط مستلزم انعطاف¬پذیری منابع انسانی می¬باشد]37[. چراکه سیر شتابان تغییرات، سازمان¬ها را ناگزیر از حرکت در مسیر انعطاف پذیری نموده است. انعطاف¬پذیری به عنوان توانایی سازمان¬ها برای سازگاری با تغییرات غیرقابل پیش¬بینی محیطی تعریف شده¬است و نیازمند توانایی و قابلیت لازم برای واکنش سریع نسبت به محیط می¬باشد که تاثیر بسیار زیادی بر عملکرد سازمان¬ها دارد ]2[.

- ۹ بازديد
- ۰ نظر